Professionell cnc-svarvning i Eslöv

Få service, erfarenhet och kvalitet för allt inom mekanisk verkstad

Hos R1 Svarvare AB i Eslöv har du möjlighet att välja mellan ett brett utbud av tjänster inom mekanisk verkstad, finmekanik, cnc-svarvning och legotillverkning bland mycket annat. Vi erbjuder snabba leveranser och låga priser utan att någonsin tumma på den höga kvaliteten i arbete och produktion. Fråga oss gärna om möjligheten till skräddarsydda lösningar och helhetsbilder, så hjälper vi dig att hitta det du är ute efter.

R1 Erfarenhet


Eslövs Komponent AB startades 1992 av Stefan Möller, Richard Svensson och Håkan Myrhagen i samband med Åkermans Verkstad i Lund AB lades ner. 2007 köptes bolaget av Jessica Myrhagen som idag är ensam ägare till R1 Svarvare AB som företaget heter sedan övertagandet 2007.

På R1 Svarvare AB i Eslöv har vi lång erfarenhet inom branschen. Under åren har vi byggt upp en gedigen yrkesexpertis som vi tar med oss i varje nytt arbete, vare sig det gäller finmekanik, plåtbearbetning eller legotillverkning. Vi har också lärt oss att anpassa oss efter rådande förutsättningar vilket gör att vi hanterar motgångar och oförutsedda händelser på ett sådant sätt att våra kunder aldrig blir lidande.

R1 Service


Kvaliteten stannar förstås inte bara vid produktion och verkstad, utan gäller också den service och det kundbemötande vi har på R1 Svarvare AB. Vi arbetar alltid nära våra kunder, oavsett om det är i Eslöv eller på annan ort, för att kunna erbjuda personligt anpassade lösningar.

R1 Kvalitet


Arbete med finmekanik, svarvning, fräsning och mekanisk verkstad ställer enormt höga krav på kvalitet. Därför är kvalitet ett nyckelord som genomsyrar hela verksamheten. Från val av material och tillbehör till leverantörer och produkter. En uppdaterad och moden maskinpark är förstås också ett måste, samt den höga kvalitet vi alltid lägger in i vårt arbete. Högsta kvalitet till låga kostnader, det är vår garanti till dig som kund.

För att kvalitetssäkra produkterna och tillverkningsprocessen arbetar vi efter kund-och produktspecifika krav och rutiner som dokumenteras i vårt affärssystem SWELOG. Detta garanterar att artiklarna blir likadana vid varje tillverkningstillfälle.