Experterna på cnc-svarvning och fräsning i Eslöv

Ta hjälp av yrkesexperterna när du behöver komponenter av hög kvalitet

Hos R1 Svarvare AB får du oslagbar service och kvalitet när det gäller legotillverkning i Eslöv med omnejd. Vår kunniga och erfarna personal hjälper dig mer än gärna att ta fram exakt rätt produkt för dina behov som kund. Med lyhördhet, flexibilitet och god kommunikation erbjuder vi personligt anpassade lösningar för allt inom mekanisk verkstad.

CNC-svarvad detalj i mässing till mikrofon av R1 Svarvare i Eslöv

Personal


Vi som jobbar på R1 Svarvare AB i Eslöv är ett gäng yrkesexperter som har lång erfarenhet och bred kunskap inom mekanisk verkstad och legotillverkning. Med stort engagemang samarbetar vi för att kunna erbjuda våra kunder högsta möjliga kvalitet och snabbast möjliga leverans. Vi brinner för det vi gör och är mycket tacksamma för att få syssla med något vi verkligen kan och tycker om.

Flexibilitet


För oss står kunden alltid i centrum. Vi arbetar nära våra kunder och erbjuder personligt anpassade lösningar, oavsett om det gäller finmekanik eller andra tjänster. För att kunna göra det krävs service och kundbemötande baserat på flexibilitet, lyhördhet och god ömsesidig kommunikation. Det får du med oss, här kan du alltid tala klarspråk.

Referenser


Under åren som vi har jobbat inom legotillverkning i Eslöv har vi samlat på oss många nöjda och återkommande kunder vilket vi är mycket glada och stolta över. Fråga oss gärna om referenser till tidigare arbeten så kan vi visa upp vad vi kan göra och kanske inspirera till nya innovativa lösningar. Vi ser fram emot att få även dig som kund i framtiden!